A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради"

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

«Позбавлені держави. Розвіяні по світу. Врятували світ».

«Позбавлені держави. Розвіяні по світу. Врятували світ». Під такою назвою  9 листопада 2023 року   в Історико-краєзнавчому музеї Кам’янеччини відбулася презентація авторської виставки  присвячена  Україні та українцям у Другій світовій війні. Провів її магістр історії, науковий співробітник КП ТІЦ у м. Жовква, автор експозиції музею «Жовківська вежа» Віктор Заславський. Виставка зроблена для 26 АБР ім. Романа Дашкевича.

12:18 10.11.2023

«Королева Осені – 2023»

3 листопада 2023 р.  у ЦДЮТ Кам’янка-Бузької міської ради пройшов конкурс «Королева Осені – 2023».

15:33 04.11.2023

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Питання мови - стратегічне завдання освіти в Україні. Неможливо виховати свідомого патріота, громадянина без знання рідної мови. Педагоги-позашкільники приєдналися до великого українського флешмобу -присвяченого Дню української писемності та мовлення.

16:39 27.10.2023

До Дня захисників Вітчизни у ЦДЮТ пройшли конкурсно-розважальні змагання на військово-патріотичну тематику «Ігри патріотів»

Наш народ із давніх часів умів захищати свою рідну землю. Його сини, мужні та відважні воїни, демонстрували мужність, відвагу та героїзм, звитяги на полях битв, звершуючи подвиги, якими захоплювався весь світ. І зараз вони продовжують боронити Україну від ворогів.. На них хлопці продемонстрували свою любов до України, розум та  знання військової справи, силу та кмітливість, витривалість та спритність, навички злагоджених дій в команді, уміння діяти в незвичайній ситуації. За свої старання хлопці здобули нагороди та змогли поласували козацьким кулішем.

18:48 19.10.2023

Обласний Форум позашкілля "Розвиток позашкілля - шлях до перемоги!", приурочений до Дня позашкілля

Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради брав участь в обласному Форумі позашкілля "Розвиток позашкілля - шлях до перемоги!", приуроченого до Дня позашкілля. Вихованці студії естрадного танцю "Фантазія" презентували танець-руханку "Руки вгору". Виставка містила творчий доробок зразкової арт-студії "Колорит ", студії дизайну "Креатив", зразкового гуртка бісерування "Намистинки", гуртків "Художня кераміка" та "Народні ремесла".

19:35 30.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень