A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради"

Дата: від до Скинути

Обласний семінар для керівників хореографічних гуртків закладів професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти Львівщини

18 лютого 2021 року керівник зразкової студії народного танцю "Мрія" Зоряна Сікорська взяла участь в обласному семінарі для керівників хореографічних гуртків закладів професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти Львівщини, організованого спільними зусиллями методичного відділу та відділу навчально-виховної роботи Львівського палацу естетичного виховання. Разом із учасниками танцювального гуртка Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу Соломією Кіцак, Христиною Морпак, Іриною Дудик, Лілією Поворозник (керівник гуртка - Герич Ольга Іванівна) продемонстрували присутнім автентичний фольклорний танець села Батятичі. Цікавою була ї розповідь про історію танцю, автентичні строї та обрядові традиції регіону.

19:19 18.02.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!

 Вітаємо з Різдвом Христовим! У цей світлий день хочеться побажати миру та спокою у кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!    https://youtu.be/g6M2eD2XTMk

14:52 06.01.2022

Відбувся конкурс міжрегіональних культурних обмінів, у рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом», яку реалізувала Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна».

Відбувся конкурс міжрегіональних культурних обмінів, у рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом», яку реалізувала Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна».

17:00 05.01.2022

"Віртуальне позашкілля"

 19 жовтня  2021 року у рамках проекту "Віртуальне позашкілля" відбулась чергова онлайн зустріч закладів позашкільної освіти. Вихованці та педагоги туристсько - краєзнавчого відділу КЗ СОР- ОЦПО та РТМ презентували для КЗ ''ЦДЮТ Кам'янка-Бузької міської ради " краєзнавчий квест " Суми через гомін віків". Однією з нагальних проблем освітнього простору є урізноманітнення навчального процесу, активізації пізнавальної діяльності учнів, розширення сфери їх інтересів. Це потребує впровадження новітніх форм, методів та технологій навчання. Однією з таких сучасних технологій є квест-технологія, яка допомагає вихованцю знаходити необхідну інформацію, піддавати її аналізу, систематизувати, розв’язувати поставлені завдання, розвивати пізнавальну діяльність і формувати ключову компетентність учня. Спостерігаючи за командою роботою, яка крок за кроком виконувала завдання, ми разом з однодумцями ставали все ближче і ближче не зважаючи на велику відстань між містами. Квест захопив нас і, ми, ніби побували у мальовничому місті Суми та відчули усю красу , завдяки кмітливим, спритним, юний героям квесту. Віримо, що спільними зусиллями @БФ"Перспектива Нова" та ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" ми здолаємо чергову сходинку до здійснення нашої мрії!

17:34 19.10.2021

День захисників і захисниць України

 14 жовтня Україна відзначає три славетних свята – День захисника Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Від усього серця вітаю з цими знаменними святами колег, всіх чоловіків України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров! Також сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. В це світле свято бажаємо Вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру! Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов’ю, а робота приносить лише задоволення!

18:34 14.10.2021

Віртуальне партнерство позашкілля

30 вересня 2021 року відбулась зустріч у Zoom форматі учасників творчої групи у межах проєкту "Віртуальне партнерство позашкілля". Сторони обговорили проведення онлайн заходів проєкту, погодили дати та побажали один одному творчої плідної співпраці. Наступна зустріч передбачає віртуальне знайомство з КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» , а саме перегляд презентаційного фільму про заклад та творчі об’єднання. Нагадаємо, що конкурс міжрегіональних культурних обмінів, у рамках Програми підтримки міжрегіональноії співпраці «Змінимо країну разом», реалізовує Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна».

17:46 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень