A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради"

Дата: від до Скинути

Шаховий турнір «Кубок Незалежності»

У рамках святкування 30-ї річниці Незалежності України усі охочі шахісти взяли участь в шаховому турнірі , який організував Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради. Турнір проводився для дорослих та дітей. Щиро вітаємо вихованця шахово-шашкового гуртка Дмитра Андрусяка із перемогою! Дякуємо головному судді та тренерові юних шахістів, керівнику шахово-шашкового гуртка ЦДЮТ Оресту Назаркевичу! Висловлюємо також подяку начальнику ЦНАП Оксані Мазурок за надане приміщення для проведення змагань! Бажаємо нових досягнень та здобутків!

20:56 24.08.2021

Проєкт " Віртуальне рартнерство позашкілля"

3.08.2021 року у ЦДЮТ Кам'янка-Бузької міської ради відбулась стартова зустріч за участю заступника міського голови Світлани Замули , щодо першого етапу реалізації проєкту " Віртуальне позашкілля". На даній зустрічі обговорили заходи реалізації, перспективи та детальний план роботи. Нагадаємо, що конкурс міжрегіональних культурних обмінів, у рамках Програми підтримки міжрегіональноі? співпраці «Змінимо краі?ну разом», реалізовує Асоціація «Єврорегіон Карпати – Украі?на».

14:00 03.08.2021

Всеукраїнська олімпіада "Всеосвіта Весна -2021" з англійської мови

Наші невтомні бджілки напрацювали собі цілий вулик досягнень... Так, саме цілий вулик досягнень у гуртку розмовної англійської мови, а невтомна бджілка Оксана Юріївна Ласько доклала максимум зусиль для підготовки переможців Всеукраїнської олімпіади "Всеосвіта Весна -2021" з англійської мови. Щиро радіємо Вашим досягненням!

15:10 14.05.2021

У гуртку бісерування "Намистинки" відбувся Пасхальний квест

У гуртку бісерування відбувся Пасхальний квест під час якого учні глибше ознайомилися із історією свята Пасхи та книгою Біблією, яка є достовірним джерелом, що розкриває суть Євангелії. Однією із станцій квесту була зупинка біля гранітного пам’ятного знака Кам’янецько-Струмилівському Євангелію, на якій діти дізналися, що таке Євангелія, у чому її суть, скільки книг у Біблії, а також історію про рукописну старовинну духовну пам’ятку нашого міста, датовану 1411 роком. «Я – дорога, і правда, і життя», - слова Ісуса Христа, записані в Євангелії від св. Івана 14:6 і викарбувані на граніті. Наступною станцією була Публічна бібліотека для дітей. Тут діти дізналися, що означає слово «бібліотека», і що у нього є спільного із словом «Біблія», адже обидва слова походять з грецької мови: слово «бібліотека» - це «книгозбірня» або «книгосховище», а «Біблія» - це збірка книг Святого Письма. Подорожуючи по станціях, гуртківці дізналися про Божий план спасіння людства від гріхів, складали пазли, які розкривають сутність Бога-Творця, розгадували Пасхальний кросворд і вчилися орієнтуватися у Біблії, шукаючи правильні відповіді на запитання.

14:07 12.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень