A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради"

Дата: від до Скинути

Прощання з колядою

Якщо свята зустрічають, то їх належно треба й провести, аби вони повернулись до нас наступного року.   31 січня 2021 року на святковій площі нашого містечка розколяда зібрала усіх жителів Кам'янка-Бузької об'єднаної територіальної  громади. Також і були вихованці нашого позашкільного закладу. Вихованці гуртка естрадного співу (кер. Віра Дроздкевич) та гуртка "Дивослово"(кер.Ольга Ворона) подарували усім присутнім колядки, віншування та гарний настрій. Урочистість колядок, відгомін зимових свят додало розколяді святковості та піднесення. Без виступу хорів та музичних колективів розколяда не мала б такого духовного наповнення, а стала би просто забавою. Починається новий цикл, нові сподівання на краще у цьому житті. А той, хто береться за роботу з чистими думками, завжди досягає успіхів! Пам’ятаймо про це!

16:49 14.01.2021

Довгоочікувана зустріч вихованців гуртка "Дивослово" із поетесою Олександрою Сибаль

Нещодавно у нашому закладі відбулася довгоочікувана зустріч вихованців гуртка "Дивослово" із поетесою Олександрою Сибаль. Тема заняття: "І знову свято йде до нас." Діти із задоволенням пригадали зимові свята, звичаї та традиції, яких дотримуються у їхніх родинах.На згадку про цю зустріч письменниця подарувала дітям свої книжечки. Безмежно раді та чекаємо нових зустрічей!

16:54 30.12.2020

Вітаємо!

Вітаємо керівника гуртка розмовної англійської мови "Rainbow" Оксану Юріївну Ласько із першим місцем, вагомою перемогою в І (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році! Вона представила свої педагогічні надбання у вигляді власної методичної розробки, у якій були подані сценарії англійською мовою і яка продемонструвала науково-теоретичну, науково-методичну та науково-дослідницьку майстерність щодо розробки навчальної літератури з позашкільної освіти. Бажаємо і надалі вдосконалювати свою педагогічну майстерність і поширювати свій передовий педагогічний досвід. Творчого натхнення та успіхів!

12:36 29.12.2020

Всеукраїнський фестиваль патріотичної творчості у м. Львові

6 листопада 2020 р. вихованці Центру дитячої та юнацької творчості презентували свої здібності з вокального мистецтва, художнього читання та літературної творчості на ХХІ Всеукраїнському фестивалі патріотичної творчості у м. Львові.

15:20 06.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень